ДОКЛЕ?

Ljubomir-T-Grujic-

Петак, 02 04 2021. г.

Господине Александре Вучићу,
11. 07. 1941.г, су Усташе у рану зору упале у дом србског свештеника у Милићу, Босна, (кога су заједно с 49 других србских свештеника масакрирале 04.07.1941. г. и полу живе бацили у јаму живог  крећа).  Његову супругу и њихове четири кћери од 4 до 18 година, босоноге у спавачицама су из сна у рану зору, одвели у фургон на путу за усташки логор…
Јуче су под Вашим руководством председника Републике припадници одбранбених снага Републике Србије ушли у 06;30 у дом породице др Јоване и др  Владимира Стојковића. На очиглед њихове малолетне деце су одвели др Јовану Стојковић, председницу покрета „Живим за Србију“ (истовремено и њену колегиницу потпредседницу тог покрета) у затворску ћелију. Разлог је супротстављање доктора медицине Јоване Стојковић убризгавању течности с ГМО материјом, с    непровереним саставом да има излечујуће  дејство  вакцине против Ковида!
На https://simptomi.rs/bolesti/22-infektivne-bolesti/2651-trovanje-ugljen-dioksidom-i-ugljen-monoksidom може да се прочита следеће:
„Akutno trovanje i njegovi simptomi zavise od koncentracije ugljen-dioksida i trajanja ekspozicije. Koncentracije od 3 do 5% izazivaju hiperventilaciju, dispneju, glavobolju i konfuziju. Pri koncentraciji od 8 do 10%, pored ovih simptoma javlja se poremećaj vida, znojenje, tahipneja, hiper-tenzija, tahikardija, a koncentracije preko 10% izazivaju poremećaj svesti, ataksije, konvulzije, hipotenziju. Kada su koncen­tracije u vazduhu preko 30% dolazi do kome, grčeva i ubrzo nastupa smrt usled srčanog zastoja. U neprovetrenim prosto­rijama sa ustajalim vazduhom trovanje mo­že imati drugačiju sliku, sa znojenjem, osećajem žedi, dispnejom, stenokardijama, hipotenzijom i komom.“
Ви нас приморавате насилно, противуставно, експлоатишући положај и функцију председника Републике, да носимо маске преко носа.
Бог и природа су нам дали органе да избацујемо штетну материју, течну кроз мокрачни тракт, получврсту кроз цревни тракт, а гасовиту кроз нос. Да ли Ви пијете своју мокраћу кад год сте жедни, или једете свој измет кад год сте гладни? Јасно, НЕ. Па зашто нас силујете да удишемо штетну гасовиту материју, угљен диоксид, коју смо издахнули?
На https://youtu.be/kAwenAReXtk немачки истраживач експериментално доказује да се ношењем маске преко носа великом брзином повећава проценат угљен диоксида у организму јер се издахнути угљен диоксид следећим удисањем враћа у организам. Загађује се крв. Она трује све јаче сваки орган, свако ткиво, сваку ћелију. Слабији, најнеотпорнији, делови тела почињу да оболевају. Тако се спроводи насилно масовно самоубиство људи. Под Вашим насилничким руководством!
Ви забрањујете обдукцију тела проглашених да су умрли од Короне. Због чега то забрањујете?
Ви, господине Вучићу, настављате да узурпирате положај, функцију и дужности председника Републике. Предлагањем противуставне измене Закона о избору народних посланика и својим спровођењем преко посланика из СНС, чији сте противуставни председник, Ви сте тај закон у својству председника Републике прогласили за пуноважан. Са 188 добијених посланичких мандата за лица с противуставне изборне листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – за нашу децу“ Ви сте потпуно паралисали Народну скупштину да покрене уставни поступак Вашег разрешења. То је 26.11.2020.г. од Народне скупштине захтевало 486 бирача Републике Србије потписујући својеручно образац Народне иницијативе.  Пошто је прошао рок од 90 дана дат Нaродној скупштини да спроведе уставни поступак Вашег разрешења функције, дужности и положаја председника Републике, народни посланици су учинили кривично дело несавесног вршења дужности јер су погазили и одбацили своју заклетву да ће да поштују Устав. Зато се Иницијативни одбор Народне иницијативе обратио 26.02.2021.г. председнику МУПа г. Вулину, директору Полиције г. Ребићу и начелнику генералштаба г. генерал пуковнику г. Мојсиловићу да мирнодопски делују на народне посланике да поштују Устав и спроведу уставни поступак Вашег разрешења. Рок дат од 15 дана им је истекао 13. 03. 2021.г. Уставни суд одбија да изврши контролу рада председника Републике (на шта га обавезује члан 4 Устава) са становишта заштите уставности, људских права и слобода (према члану 166 Устава). Тако су под Вашим руководством ти највиши државни органи и руководиоци одбацили своје заклетве да поштују Устав. Пример им дајете Ви непрекидно од почетка Ваше беседе после Вашег полагања председничке заклетве  коју сте погазили и одбацили. Расписали сте „Дијалог о Косову“. Тиме сте:
–  деловали супротно Преамбули (која по члану 203 Устава има исти значај као начела Устава) да је Косово и Метохија саставни део Србије и да су сви државни органи обавезни да штите државне интересе Србије на Косову и Метохији у свим унутрашњим и спољним политичким односима,
–  деловали супротно  1. ставу члана 8 Устава да је територија Републике Србије јединствена и недељива,
 –  деловали супротно  2. ставу члана 8 Устава да је граница Републике Србије неповредива,
  –  деловали супротно  члану 59 Устава којим се гарантује право наслеђа, а Косово и Метохија је наследна земља Србског народа,
  –  деловали супротно  члану 182 Устава којим се утврђује да је Косово и Метохија аутономна покрајина Републике Србије.
Зато је 16.06. 2017.г. била упућена петиција Народној скупштини да покрене и спроведе уставни поступак (члан 118 Устава) Вашег разрешења.
Ви приморавате бираче Републике Србије, (од којих преко 70% Републике Србије није галасло да Ви будете наш председник Републике), да преузму директно вршење своје суверености према члану 2 Устава. Надам се да ће народ најзад схватити да се с тим касни скоро четири године.
Ја се надам и да ће Вас народ ускоро разрешити функције, положаја и дужности председника Републике Србије, и да ће потом одбранбене снаге Вама и Вашој породици обезбедити потпуну сигурност.
С поштовањем Ваших изузетних способности и жаљењем што их користите за растурање наше државе, нашег народа, укидање наших слобода, за распродају свега нашег од блага испод земље, на њој, изнад ње све до исељавања нашег народа и насилног довођења миграната,
Др Љубомир Т. Грујић
редовни професор у пензији
Џона Кенедија 31/15
11070 Београд