LGBT удар на школе

boy-making-stop-gesture

Организација „Хавер -Србија” намеће идеологију хомосексуализма,увлачећи наставнике, а преко њих и ђаке основних и средњих школа у своје „радионице”.

Под ширим називом „Радионицe за основце и средњошколце”, НВО „Хавер -Србија” 14.маја организовала је и онлајн „Разговоре са LGBTI заједницом” под геслом смањења дискриминације у школама, шаљући упите наставницима школа у Србији. Ова организација, иначе подружница моћне јеврејске организације, под патронатом је Роналда Лаудера, светског магната из козметичке индустрије. Г. Лаудер имао је и речи хвале, а и забринутости за „филантропа”, Џорџа Сороша и худу судбину његових либералних инвестиција у родној Мађарској. У Србији ова организација сарађује и са другим организацијама које промовишу LGBT идеологију, нарочито на пољу филмских фестивала.


Писмо Хавер -Србија наставницима школа у Србији

Не би било ничег спорног да се „Хавер -Србија”држао основних идеја, промоције јеврејске културе и сећања на Холокауст. Овако, намеће се питање, зашто се дозвољава овој НВО да произвољно тумачи појам дискриминације, и да уз дозволу Министарства просвете, преко наставног кадра у Србији, намеће идеологију хомосексуализма малолетницима, који нису ни емотивно, ни и интелектуално стасали да имају критички однос о овој врло контроверзној теми. Да ли је ова и сличне НВО имају сагласност савета родитеља школа за укључивање наставника и деце у њихове садржаје?

Сумањамо да Влада Србије са својим LGBT премијером, дозвољавајући овакве пројекте по школама у Србији, има скривене намере у кварењу природног односа према традиционалним вредностима и сексуалности код малолетника.

У међувремену, школе у Србији постале су полигон за експерименте и моћних НВО, а традиционални поглед на живот, породицу, брак и сексуалност се полако, али сигурно истискују из школског садржаја. Ако се родитељи и наставни кадар не одупру оваквим трендовима, ускоро ће деца у школама која долазе из традиционалних породица бити третирана као социјално неприхваљива.

Редакција International Family News-а вас позива да потпишете петицију коју упућујемо Министарству просвете да се нуђење оваквих програма сарадње школа са невладиним сектором забране, а програми који су у току, моментално укину.

Извор:
ИФН