Ко је особа са силиконском маском у близини куће Милана Кнежевића у Зети?

milan-knezevic-target

Снимак је настао у суботу 16. маја у 3.08 часова послије поноћи. Ова неидентификована особа је дошла из правца породичне куће Кнежевића, и била је у друштву још једне особе која је на зељезничкој станици Голубовци вјероватна осматрала терен

Након јучерашње прес конференције ДФ-а на којој су објелодањене информације о могућем атентату на једног од лидера овог савеза Милана Кнежевића, наш портал ексклузивно објављује фотографије особе са силиконском маском, снимљене телефонском камером, у непосредној близини куће Милана Кнежевића.

Снимак је настао у суботу 16. маја у 3.08 часова послије поноћи. Ова неидентификована особа је дошла из правца породичне куће Кнежевића, и била је у друштву још једне особе која је на зељезничкој станици Голубовци вјероватна осматрала терен.

Полицији је, како сазнајемо пријављен овај случај од особе чији је идентитет познат редакцији.

Подсјећамо да је прије неколико дана у регионалним медијима објављена вијест да одређене криминалне структуре планирају атентат на Милана Кнежевића, и да се као егзекутор помиње Фљорим Ејупи, плаћени убица са Косова, осумњичен за убиство Оливера Ивановића и подметање експлозивне направе под аутобус Нишекспреса кад је погинуло 12 а рањено 42 Срба.

Портал Глас јавности је објавио вијест, да је црногорски режим посредством својих веза у регионалним криминалним круговима, ангажовао лица из албанског криминалног миљеа са подручја Косова и Метохије, да изврши атентат на једног од лидера Демократског фронта и неуморног борца за српске интересе у Црној Гори Милана Кнежевића.

Наиме, према наводима њиховог извора из врха црногорске власти, за извршење атентата је одређен нико други до Фљорим Ејупи, некадашњи припадник терористичке „ОВК“ који је својевремено оптужен од стране УНМИК-а да је извршио напад на аутобус „Ниш експреса“ у месту Ливадице у близини Подујева на КиМ.

Тада је убијено 12 а рањено 43 српских цивила, при чему је истовремено један од осумњичених за убиство Оливера Ивановића, бившег председника политичке партије „Слобода, демократија, правда“.

Нико од надлежних црногорских институција се још није оглашавао поводом досад објављених информација о могућем атентату на Милана Кнежевића.

Извор:
ИН4С