Корона завера против Трамповог реизбора и суверенистичке револуције на Западу

01. zli virus

У јеку корона „пандемије“ почели су све чешће да се јављају знаци да је цела прича енормно пренадувана из неког великог разлога. Почели су да се јављају доктори који су објашњавали шта је корона вирус и како делује, и да је суштински врста сезонског грипа са утицајем као и сваки други грип, неке земље (Шведска, Белорусија…) су одбиле да зауставе земљу и уведу специјалне мере, па је чак пре неки дан Туркменистан законом забранио ношење маски и причу о корони под претњом великих казни. На крају су се појавили и званични статистички подаци о смртности у Италији, иначе земља са највећом смртношћу од корона вируса, која показује да је и поред толико извикане велике смртности број умрлих у прва три месеца ове године за преко 10% мањи него претходне године, као и године пре ње. А према информацијама из медија и италијанске државе очекивано би било да је број умрлих ове године много већи него пре годину дана. У току писања овог текста појавили су се званични подаци ЕУ о смтрности који указјују да у 24 земље и/или региона ЕУ нема повећања смртности изнад просека последњих година. Нешто очигледно није у реду.

Све то указује да је у току false flag операција која треба да прикрије нешто велико што се у позадини догађа. Међутим, највећи проблем код покушаја да се о овоме рационално размишља је у томе да и Запад(САД, ЕУ, велике ЕУ земље), који је познат по таквим операцијама, и његови противници(Кина, Иран, Русија…), причају исту причу. Зашто то раде, ако је и њима још јасније него нама да са корона вирус причом нешто није у реду?

Да би ово покушали да одгонетнемо потребно је да размислимо о њиховим заједничким мотивима. Постоји ли заједнички мотив за САД,ЕУ, Кину,Иран, Русију…да причају исту причу? Не постоји, они су сукобљене стране и сигурно би да знају да је у питању лаж то изнеле у јавност, а имају ресурсе да се та прича чује по целом свету. Можда питање треба поставити мало другачије -шта повезује глобалисте из САД и ЕУ са Кином и Ираном, две земље код којих су се ван Запада појавиле највеће жртве од корона вируса, и од којих је све почело? Одговор је – Донад Трамп, као непријатељ свих наведених.

Трамп је од доласка на власт напао глобалисте у САД и кроз одвајање Велике Британије (али не само тако) и глобалисте у ЕУ, а подржао суверенистичке лидере пре свега у ЕУ, и прети да ће, ако остане на власти и у другом мандату после избора на јесене ове године, да заустави највеће глобалистичке процесе и потпуно поврати сувереност како САД тако и низу других ЕУ земаља, од којих је Велика Британија само прва у низу. Такође,Трамп је кроз покретање трговинског рата против Кине успео да успори њен раст, и доведе је у ситуацију у којој није била последњих 30 година за које време се баш услед договора са САД несметано развијала, и постала, што је прилично важно за ову причу, највећи носилац глобализације изван Запада, а јако повезана са глобалистичким Западом. А Иран је против Трампа јер им овај прети нападом, и увео им је врло јаке санкције, и тиме је укинуо дуго чекану прилику несметаног развоја које је Иран добио од Запада у замену за замрзавање свог нуклеарног програма, пре само неколико година, тј.мало пре доласка Трампа на власт. Значи, имамо заједнички мотив.

02. трамп и корона на тв

Шта је за Кину да утроши милијарду долара да изгради пар болница, или да блокира 60 милиона људи, када су у игри стотине милијарди долара сваке године, а хиљаде милијарди на дужи рок,, па чак и потпуно заустављање дугорочног развоја Кине. А људи који су умрли од короне би ионако умрли од грипа као и сваке године, па тако нису ни угрозили свој народ. Интересантно је да је болница у Вухану у којој су се испитивали вируси, па и корона вирус, у делимичном власништву Сорошеве компаније и државе Кине, како су преносили неки медији. И баш се у близини те болнице, коју држи спрега западних и незападних глобалиста угрожених политиком Доналда Трампа, појављује вирус на једној од пијаца. И креће прича прво у Кини, па одмах потом у Ирану, који се прикључује причи као јако угрожен овим вирусом, са много мртвих. Глобалистички медији почињу да надувавају причу, а глобалистичке владе и структуре подржавају ту причу, и почињу да бомбардују свет подацима о мртвим људима. Који би и иначе умрли од последица грипа, као и сваке године.

Где је ту Русија? Она наравно све зна, али ћути, јер су њени стратешки савезници Кина и Иран умешани у ово до грла. Стога једино што може да ради је да не диже панику кући и да не заустави своју економију, правећи се да ипак нешто ради како је не би Кина и Иран напали да их саботира. На спољном плану она изјављује да не види траг корона вируса који води од САД, шаље пар авиона помоћи у САД, и да пушта једног Руса, додуше белог, да прича (кад не смеју они) да је све око короне глупост – наравно  мислим на Лукашенка. И тако Русија бар мало подржава Трампа, јер он као антиглобалиста жели сарадњу са Русијом, а не рат као глобалисти.

А шта ради Трамп? Пошто је иза њега ипак бар део антиглобалиста у обавештајним службама САД, он је добио информације о чему се ради, наравно тек када је све кренуло, јер се све то од њега и његових обавештајаца добро крило до тада, и његове прве реакције и изјаве су биле да корона вирус није ништа специјално и да је све под контролом (што су иначе биле прве реакције многих земаља које нису упућене у овакве велике игре, па и наше). Али глобалистичке владе и глобалистичке структуре (пре свега Светска здравствена организација) су бесомучно бомбардовале јавност о мртвима од корона вируса, а глобалистички медији су то наравно детаљно преносили трудећи се да све по свету што више заплаше, и Трамп се нашао у грозној ситуацији, како је и планирано. Ако буде реаговао као остале Западне земље и заустави економију, десиће се такав економски пад да ће пред јесење изборе за само пар месеци изгубити свој најјачи изборни адут, његовим потезима знатно ојачану економију САД. А ако се буде правио Лукашенко, и каже да је све измишљотина чувајући економију и своју могућност победе на изборима, десиће му се такви напади у медијима и на улици да угрожава целу америчку нацију, који ће сигурно утицати на његове мекше бираче и он ће изгубити изборе много пре него што они и почну.

Тренутно Трамп ради на одбрани од овог напада, и најављује да ће за који дан да укине мере изолације како би економија прорадила, и тако спречи велики пад економије (мали пад већ има), и натерао је , што је врло интересантно, ФЕД као једну од најважнијих глобалистичких структура (могу да замислим како су ти преговори изгледали, вероватно као у филму Кум када се даје понуда која се не може одбити) да штампа огромене суме новца које ће поделити народу, чија је већина његово гласачко тело, да троши и тиме подигне економију до избора. Очекујем огромне нападе глобалиста у медијима да укидањем изолације за економију угрожава здравље америчке нације. Битка је у пуном јеку.

03. sverenisti u eu i benon

Ова операција је велика и води се због великог циља-заустављања суверенистичке револуције која се шири Западом. Кључна за тај пројекат је САД, која је до сада била ударна песница глобалиста, којом су ударали све који се глобализацији противе. Та песница прети да ће, по коначном окончању свих измишљених напада на Трампа због сарадње са Русијом који су га спутавали у првом мандату, почети да удара по њима уколико Трамп добије други мандат. Уколико сломе Трампа сломиће лако и Џонсона у Великој Британији, и онда ће се клатно лако вратити назад, и сломити суверенистичке покрете у ЕУ, који прете да потпуно преузму власт за коју годину, и униште ЕУ као глобалистички пројекат.

Стога би председнику Трампу било неопходно брзо раскринкавање целе лажне приче о корона вирусу, што је и започето конференцијом за штампу у којој је представница Беле куће изјавила да је циљ приче са корона вирусом Доналд Трамп. Без тог раскринкавања ова завера има много шанси да успе.

Аца Миљевић