др Нада Јуринчић о ЦОВИД-у: ЉУДИ ЗАР ПРИСТАЈЕТЕ НА ВЛАСТИТО УБОЈСТВО? ЗАШТО-АКО БОГА ЗНАТЕ?!

nada-jurican-3420

За сваког лијечника који има темељно образовање и потпуну информацију, је потпуно јасно да је у овом случају злорабљена појава вируса Kороне за производњу масовног страха у мрачне накане власти. Умировљена сам лијечница педијатрица, која је провела дуги низ година у Африци и била изравно одговорна за вирозе које имају високу смртност. Нпр. Рота вироза.

Основна информација коју морају сви знати: вирус Kороне је један од многобројних вируса из групе Инфлуенца вируса чија је особина спонтана мутација и долазак у зимским мјесецима. Синдром који та групација вируса изазива је синдром горњих и доњих дишних путева, од рхинитиса, пхарyнгитиса, ларyнгитиса до бронцхитиса и пнеумоније.

Дакле, та шквадра вируса посјећује људску врсту већ око 150 година и то сваке године. Удио поједине врсте вируса се зна па је тако удио Цороне у сyндрому грипе од 7-15%. Она ништа није другачија од других инфлуенза вируса, не воли носну слузницу па више напада ждријело, грло и бронхе. Компликације грипе нису ствар “злочестоће” овог вируса него лошег имунолошког статуса заражене особе попут кроничних исцрпљујућих болести, карцинома, терапије цитостатицима, многим лијековима, дијабетеса……

Нема злочестих вируса него има имунолошких сустава који су начети и не могу пружити прави одговор вирусу и убити га. Зато се у зимским мјесецима у пријелазу на прољеће догађа више смрти старијих и болесних особа. Ово је ОБРАЗАЦ који се пред очима свих нас одвија десетљећима и стољећима. Народ чак има и своје мудре изреке за овај период године. Та Корона је у 2020. дошла ИСТО КАО ШТА ЈЕ ДОШЛА СВИХ ПРЕТХОДНИХ ГОДИНА И КАО ШТА ЋЕ НАС ПОСЈЕТИТИ СВИХ НАРЕДНИХ ГОДИНА. Пресвукла се у своју природну мутацију и са својим другарима из инфлуенца блу бојса, посјетила нас.

Али ове године свјетски скривени моћници, злочинци то вам јамчим, одлучили су с њом извести игроказ који није ни најмање наиван. Они су Цорону преименовали у САРС-Цовид-19 ЗАТО ДА ОД ПОЗНАТОГ НАПРАВЕ НЕПОЗНАТО, ЈЕР СЕ ЉУДИ БОЈЕ НЕПОЗНАТОГ. ДА СУ РЕКЛИ ДА ЈЕ ЕПИДЕМИЈА И ПАНДЕМИЈА ГРИПЕ-ЉУДИ СЕ НА ТО НЕ БИ УПЛАШИЛИ а онда ни они не би могли провести своју накану.Лијечници који имају на увид ЕПИДЕМИОЛОШКУ СТАТИСТИКУ могу на длану видјети да је обољевање од сyндрома грипе као и смртност која се везују уз њу – ИСТА КАО 2019., 2018., 2017., 2016., 2015………… А ЗЛО НА ВЛАСТИ У ЦИЈЕЛОМ СВИЈЕТУ ЈЕ ИЗВУКЛО ЦОРОНУ ИЗ ТЕ ГРУПЕ ВИРУСА, ПРОМИЈЕНИЛО ЈОЈ ИМЕ, НАПРАВИЛО НЕПОУЗДАНИ ТЕСТ И ПОЧЕЛИ ТЕСТИРАТИ И ПРОИЗВОДИТИ ХОРРОР ЕПИДЕМИЈУ И ПАНДЕМИЈУ. ЗАШТО ЈЕ НИСУ РЕЖИРАЛИ 2019. ИЛИ ПРИЈЕ?? КУХАЛИ СУ НАС ПТИЧЈОМ, СВИЊСКОМ, ДАЛАСКОМ……..И САД СУ ЗАКЉУЧИЛИ ДА ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА ПОЈАЧАЈУ ВАТРУ ИСПОД ЖАБЕ.

Разлог или разлози више СУ ПАД ФАРМАЦЕУТСКЕ ИНДУСТРИЈЕ И ПРИЈЕТЕЋИ СЛОМ БАНАКА. ЗАТО ПРОИЗВОДЕ КАОС да могу пресложити ствар тако да ОПЕТ МОГУ ВЛАДАТИ. Значи-ОВО ШТО СЕ ДОГАЂА У СТВАРНОМ ЖИВОТУ ЦОРОНЕ И ЧОВЈЕКА ЈЕ НОРМАЛНО, НИШТА ТУ НЕМА ИЗВАНРЕДНО. СВАКЕ ГОДИНЕ ,ПРЕМА ПОДАЦИМА ВИРУСОЛОШКЕ ЦЕНТРАЛЕ У СВИЈЕТУ ОД ОБОЉЕЛИХ 1000 ОД СYНДРОМА ГРИПЕ ЈЕДАН УМРЕ ОД ЊЕНИХ КОМПЛИКАЦИЈА, НЕ ОД ЊЕ-ОД КОМПЛИКАЦИЈА КОЈЕ МЕДИЦИНА НИЈЕ УСПЈЕЛА СПРИЈЕЧИТИ. И то је то.

И ове године ће смртност бити 1 промил. Али, кад се то претставља с 3 тисковне конференција на дан као на 600 обољелих умро нам и трећи…. онда је то производња страха у којој људи не знају израчунат постотке и затражити КОМПАРАЦИЈУ С ПРЕТХОДНИМ ГОДИНАМА.ТАД БИ СТОЖЕР БИО У ОЗБИЉНОЈ НЕВОЉИ, ЈЕР ЛАЖУ. ЛАЖУ ВАС ДА ЈЕ ОВЕ ГОДИНЕ ЦОРОНА ПОСТАЛА САРС ЦОВИД 19 И ИДЕ У СМРТОНОСНОМ ПОХОДУ НА ЉУДСКИ РОД. НИЈЕ. ЛАЖНА СМРТОНОСНА ЕПИДЕМИЈА И ПАНДЕМИЈА У ЦИЈЕЛОМ СВИЈЕТУ ИМА ИДЕНТИЧАН ОБРАЗАЦ ПОНАШАЊА МОЋНИКА НА ВЛАСТИ ИЗА КОЈЕГ СТОЈИ ЈЕДАН ПОТПИС. ПО ТОМЕ ЈЕ ЈАСНО ДА ЈЕ ОВА ЦОРОНА ПЕДРО -ДИРИГИРАНА, РЕЖИРАНА.

Зашто им то треба?

Да проведу мјере ИЗОЛАЦИЈЕ ЧОВЈЕКА ОД ЧОВЈЕКА КАКО БИ СЛОМИЛИ НАЦИОНАЛНЕ ДРЖАВЕ СЛАМАЊЕМ ГОСПОДАРСТАВА, А ТО ЗНАЧИ УНИШТАВАЊЕМ МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПОДУЗЕТНИКА. ГЛОБАЛКАПИТАЛ ЋЕ ОПСТАТ ЗАТО ШТО ЋЕ МУ ШТАНЦАТ ЛОВУ. ФЕДЕРАЛНА БАНКА ТОМУ И СЛУЖИ, А СВЕ ОСТАЛЕ БАНКЕ, УКЉУЧИВШИ И НАШУ ХНБ С ОНИМ КЛАУНОМ ПРИЈЕ И КЛАУНОМ ПОСЛИЈЕ-СЛУЖЕ ЈОЈ.

Сљедећа ДВА корака АГЕНДЕ су: присилна вакцинација и инсталирање Г5 и Г6 станица око градова и по објектима.

Зашто им треба ПРИСИЛНА вакцинација?

Зато што ће у тој вакцинацији,као и у многим другим бити АЛУМИНИЈ који је станични пријемник и појачивач високофреквентних електромагнетних валова. То зрачење уништава ПИНЕАЛНУ ЖЛИЈЕЗДУ КОД ДЈЕЦЕ, а човјеку разара имунолошки сустав и блокира утилизацију кисика на нивоу станице. Г5 и Г6 ( могу они и више!) станице треба инсталирати. За то су нас уклонили из природе па одједном, како каже Вили црнпурасти, за грипу је боље бит у устајалом зраку куће него на бури и Сунцу.

Нисам знала бил се смијала ил плакала кад сам их чула. Постројења Г5 су повелика око градова и то ће инсталират по мојој процјени ВОЈСКА и то не “домаћа” него ће бити неке војне вјежбе типа бранимо Еуропу, па ће у тим вјежбама опколити градове с Г5 и Г6 ЕМ пољем. У школама!! и објектима ће то урадити под изликом да чисте школе или неким другим разлогом. ЗАТО СУ ДЈЕЦА И НАСТАВНИЦИ УКЛОЊЕНА ИЗ ШКОЛЕ. То су ВЕЋ ПОЧЕЛИ у УСА И ИРСКОЈ, долазе као полицајци у цивилу, или као мештри у полицијском возилу, не знам која је варијанта, није битно. Људи их снимају јер су Духом Светим прогелдали и схваћају што раде ЗЛОЧИНЦИ.

Милановић није изабран од хрватског народа-то сам сигурна нити је Пленковић изабран у ХДЗ-у. ОНИ су на све спремни, а МИ НИСМО. Ми смо ЗДС тако да нас утјерају у наш дом и да се ваљају од сотонског смијеха како су нам увалили да будемо ЗДС. Народе хрватски,нисам ја једина лијечница која ДИЖЕ ГЛАС ПРОТИВ ОВЕ КРВАВЕ ПРИЈЕВАРЕ , ту је Сладољев, ту су амерички и њемачки вирусолози, пуно је ту лијечника који шуте ради егзистенције..

МОЛИМ ВАС, ПРОЧИТАЈТЕ ОВО, УПИТАЈТЕ СЕ ШТО ЈЕ У ВАШОЈ ОКОЛИНИ КОЈУ ВИДИТЕ И ЧУЈЕТЕ ВЛАСТИТИМ ОЧИМА, ДРУГАЧИЈЕ ОД ПРЕТХОДНИХ ГОДИНА. ПУСТИТЕ ЊИХОВЕ ПРИЧЕ, ОДЛИЈЕПИТЕ СЕ ЈЕДАН ДАН И ДАЈТЕ СВОЈОЈ ЗДРАВОЈ ПАМЕТИ ДА ВАМ ОДГОВОРИ КОЛИКО ЈЕ ТО ОКО ВАС ВИШЕ БОЛЕСНИХ, ВИШЕ УМРЛИХ… Страхом који није рационално утемељен ова ВЛАДА РХ УБИЈА ХРВАТСКУ ДРЖАВУ И ПРИПРЕМА ХРВАТСКОМ НАРОДУ ТЕШКУ ГЛАД И БОЛЕСТ. ТО ЈЕ ИСТИНА. НЕМА ДВИЈЕ ИСТИНЕ. ОНИ ЛАЖУ-ЈА ВАМ ГОВОРИМ ИСТИНУ.

Носите ви маскице у зимским мјесецима кад идете на мјеста с пуно људи јер то је дио опће здравствене културе и начин да се природно имунизирате на вирусе грипе јер примите мање вируса па се лимфоцити боље изборе с њима. Маскице ДА, али ЗАТВАРАЊЕ, ЗАБРАНА РАДА И КРЕТАЊА ЈЕ ВЕЛЕИЗДАЈА И ТО НЕВИЂЕНА.

ЗАР ПРИСТАЈЕТЕ НА ВЛАСТИТО УБОЈСТВО? ЗАШТО-АКО БОГА ЗНАТЕ?!

др. Нада Јуринчић

Извор:
ШИРОКИ БРИЈЕГ