КО ШИРИ ПАНИКУ? Грађани добијају драматичан СМС

covid 19

Грађани Србије су током вечери добили идентичну СМС поруку иза које се у потпису крије „Кризни штаб за сузбијање заразне болести ЦОВИД-19“.

„Ситуација је драматична. Приближавамо се сценарију из Италије и Шпаније. Молимо вас да останете код куће. Кризни штаб за сузбијање заразне болести ЦОВИД-19“, гласи порука који је вечерас добио огроман број грађана Србије.

Ко је послао овај упозоравајући, злокобни СМС? Ко се крије иза ЦОВИД-19 штаба и откуд им право да на овај начин узнемиравају довољно узнемирену Србију упозоравајући нас да смо близу италијанског или шпанског сценарија?

Они који су примили овакав СМС, одмах су га окачили на друштвене мреже питајући се да ли су га једини добили или је у питању организовано слање поруке.

– Јесмо сви добили паничну поруку? Чему ово? Огроман број грађана је дисциплинован и поштује препоруке. Нико не излази осим ако баш не мора. Готово сви носе маске и рукавице. У кућама смо. Као и љубимци који пате због суманутих одлука. Због чега ово сад – запитала се Ана Стевановић, народна посланица и чланица Странке слободе и правде.

Било је и оних који су покушали да се мало и нашале са целом причом, иако ни њима није било до шале.

Извор:
ДИРЕКТНО