AНТИМИГРАНТСКИ ПРОТЕСТ испред Владе, Орбан послао државну ТВ, а РТС не извештава!

antimigrantski-skup

Испред Владе Србије одржан је антимигрантски протест, који протиче у уобичајеном медијском мраку како би се што мање сазнало о проблемима становника Србије са илегалним мигрантима у целој земљи. Осим малобројних домаћих независних медија попут Србин.инфо, занимљиво је да са овог догађаја извештава државна телевизија Мађарске, америчка агенција Асошијетед прес и Федерална Бих.

На митингу су говориле и жртве мигрантског насиља у Србији, попут Николе Савића кога су мигранти брутално опљачкали, таксисткиње из Пирота Наталије Ангелов која се једва спасила од групног силовања азиланата, као и друге жртве.

У току је протестна шетња до Савамале, дела Београда који је свакодневно угрожен од мигрантског насиља, а у шетњи учествује неколико хиљада људи, углавном младих Београђана.

Набрајају се евидентирана кривична дела и напади на становнике Србије и њихову имовину, о којима домаћи медији нису извештавали како би се у друштву очувала слика мирољубивих азиланата.

Учесници антимигрантског протеста су посебно негодовали због медијског мрака у Србији, на скупу су присутни и ратни ветерани који протестују испред Председништва месецима због односа Србије према ратним ветеранима, херојима са Кошара, Паштрика и других стратишта, а посебно према ратним инвалидима.

Незадовољни грађани узвикују испред Владе „Вучићу издајниче“, „Вучићу Турчине“.

Поводом тога организатори овога скупа су издали проглас који преносимо у целости:

„Мигрантском кризом управља Дубока држава из Америка, а Западна Европа, не би ли спасила себе , жртвоваће земље попут Србије. Супроставићемо се зато свакоме, страном фактору или било коме у нашој земљи, безобзира да ли је припадник власти и опозицији, ко је спреман да се коцка са судбином државе и народа како би населио мигранте из Средње Азије, Блиског истока и Африке у Србију.

„Безбедност наших породица, жена и деце је најважнија. Нећемо никоме дозволити да то угрози, а долазак на хиљаде младих момака у просеку од 20 и нешто година, без икакве стручне спреме и радног искуства, из подручја где бесне ратови већ деценијама, угрожава не само безбедност српске државе већ и опстанак целокупног народа Србије.

Зато позивамо све грађане Србије, да у овом опасном тренутку по нашу отаџбину дођу да заједно покажемо снагу и одлучност како бисмо пренели поруку да не желимо закон шеријата, нити мигранско насиље на нашим улицама, јер Србија је хришћанска, православна земља и правна држава у којој, како до пада под османлијску и хабсбуршку власт, тако и од стварања модерне српске државе већински српски народ живи у миру са верским и националним мањинама. Тако треба и у будуће да остане“.

„Због последњих дешавања на турско-грчкој граници, као и учесталих напада појединих група миграната на грађане Србије, нас, као држављане државе Србије обавезују да јавно и одлучно, преко и протеста, упозоримо власт да, чувајући државну граници и бринући о јавној безбедности не пушта илегално, без исправа и тачних личних података, никог у наша дворишта и наше домове.

Ми из Србије бежати немамо куда, ми друге земље до ове немамо. А ову коју имамо, која нам је дата од предака и коју морамо да оставимо потомцима, ваља бранити! Ако је, не радећи свој посао и не поштујући закон не бране државни органи, браниће је народ.

Јер ако ћутимо данас, већ сутра може бити касно!”

Спиновање

„У покретању и организовању великог народног митинга, против мигранског насиља, који се 8. марта од 16 часова одржава испред Владе Србије,  учествовали су само припадници народних патрола и жртава мигранског насиља, уз подршку ратних војних ветерана који већ месецима протестују испред Председништва и Скупштине Србије. Свако друга вест у вези организације скупа и довођења у вези народних патрола са било којим државним органом, политичком странком или покретом је груба спиновање у циљу дискредитовања народног отпора против мигрантског насиља”, рекли су  новинару Србин.инфо организатори антимигранског протеста и шетње у Београду.

Извор:
СРБИН ИНФО