На Филозофском факултету у Новом Саду ведрио и облачио, умислио да је бог, осуђен за злостављање на раду: Професоре Миленко Перовићу, престаните да олајавате Србију!

миленко перовић

Један од омиљених Милових дукљана, који је принудно рођен и живи у Војводини (не у Србији), рекао је да је “Црногорцима безбедност у Србији угрожена”, и да је само један корак од репресивних мера?!

ШТА очекивати од човека који се својевремено у “Побједи” пожалио да су Срби “отели Његоша од Црногораца”? Не знам да ли професор Миленко Перовић, уцвељен овом “крађом”, покушава да преправи посвету праху оца Србије у “Горском вијенцу”, али после онога што је изрекао у уторак остаје му само да се поспе пепелом.

Један од омиљених Милових дукљана, који је принудно рођен и живи у Војводини (не у Србији), рекао је да је “Црногорцима безбедност у Србији угрожена”, и да је само један корак од репресивних мера?! Играјући вишегодишњу улогу Ђукановићевог корисног идиота, све ово је изговорио у микрофон Радија Црне Горе, што би тамошњем господару, коме верни народ СПЦ после три деценије озбиљно тресе трон, послужио за израду вештачке симетрије: овде ми кукате, а видите шта Србијанци раде нашима тамо.

Да видимо како то Србија угрожава и шиканира професора Перовића, будног борца против овдашњег фашизма (он и Чанак се боре против њега само онда када га нема)? Тако што је пуних тридесет година ведрио и облачио на Филозофском факултету у Новом Саду. Грађански приљежно борећи се против Бога и СПЦ, коју би, како сам вели, у Црној Гори свео на верску заједницу, и сам је умислио да је бог. То најбоље зна асистент Слободан Саџаков, кога је слободољубиви Перовић злостављао на раду, за шта је правоснажно осуђен.

Драги Перовићу, ваше је право да будете милогорац на дугме, али престаните да олајавате Србију. Она је ваше родитеље и потписника овог текста пригрлила као брижна сестра. И вазда ће са Црном Гором бити једна фамилија, у инат и вама и дежурним Миловим поклисарима из Београда, вама који сте се оног маја 2006. понадали да су све везе миниране за вјек и вјеков. Народ вас ових дана у литијама опомиње: џаба сте кречили.

Извор:
ВИДОВДАН