Трулеж лажних либерала: Не устају против бруталног гажења у режији ДПС

milan-babovic_

Аутор: Милан Бабовић

Константна тежња брозоидада денацификују Србе, подразумева одсуство сваког активизма по питању заштите елементарних права уколико се она макар и у једној тачки додирују са националним

НАСРТАЈ Мила Ђукановића и његових НАТО дахија на светиње СПЦ и Србе у Црној Гори помогао нам је да се по ко зна који пут уверимо у сву моралну трулеж овдашњих лажних либерала.

Нико из тог квазиграђанског кружока, који себе воли да назива „проевропским снагама“, ни једном једином реченицом није устао против бруталног гажења чланова 2 и 17 Опште декларације о људским правима УН, које спроводи црногорски Јушченко са својим саслужитељима из ДПС.

Ако је Весна Пешић својевремено рекла да је наша Црква ретроградна и да треба појачати атеизам у друштву, онда су позиције такозване друге Србије, када је реч о црним предбожићним данима у Монтенегру – сасвим разумљиве.

Константна тежња брозоида, попут Пешићеве, да денацификују Србе, подразумева одсуство сваког активизма по питању заштите елементарних права уколико се она макар и у једној тачки додирују са националним.

Јер, како другачије објаснити да је ова формација баштиника најгорих стереотипа о нашем народу тако здушно бранила „Пети паркић“ и уџерице у Савамали, а срамотно ћути док милогорци јуришају на Острог? Чак иако знамо да њима духовно не значи ништа, али овде је реч и о имовинском деликту.

У таквом логичком апарату природно је да се тазе колумниста „Нина“ и борац против руског утицаја Вук Велебит запита откуд гусле на студентском протесту у Београду против спорног Миловог закона, јер он „не зна никога из своје генерације ко их слуша“.

Пошто су Филип Вишњић и Тешан Подруговић одавно испали са топ-листа, преостаје нам да скинемо ону кесу коју су у Подгорици бронзаном Титу набили на главу и да се у њу исповраћамо згађени лицемерјем београдских бораца за људска права чији је Јерусалим у Кумровцу.

Извор:
НОВОСТИ