Николас Ебот колонијални фашиста и убица међународног права

Ебот и Курти

Битинаски амбасадор у Приштини Николас Ебот на окупираној територији КиМ под заставом треће државе!

Аутор: Зоран Влашковић

Британски  назови амбасадор  у Приштини и тзв. независном Косовu,састао се 14. октобра у кабинету будућег наводно премијера Косова Албина Куртија, у кабинету под заставом  државе Албаније. То је ипак, највећи знак да Курти, као победник тзв. ванредних парламенатних избора испред Самоопредељења  6, октобра, не признаје  Косово као државу.

Но, то и није толико чудно кад  се зна да Косово заиста није држава, нити приближно испуњава један једини услов за  државу.

Много је чудније то што је британски амбасадор   Николас Ебот, на територији, која је под протекторатом ОУН и Р – 1244, засео под заставом Албаније поред Куртија, сигурно данас највећег политичког примитивца Европе, оне Европе која је тековина људских права.

Николас  Ебот је у Приштини да пропагира колонијализам, антидемократију и антицивилизацију.

Кад се зна да је Николас Ебот из колонијалне  државе Енглеске која је  до сада у свету убила на десетине милиона људи, од Индијаца па до многих невиних народа  држава на  афричком континенту онда и није чудно што је у Приштини, јер је овде  да пролива крв становника који овде живе и да колонијалном  окупацијом  нанесе зло Србији и српском народу.

Николас Ебот је пристигао у Приштину на основу фашизма  јер је Велика Британија  успоставила амбасаду у Приштини  кршећи Хелсиншки споразим од 1. августа 1975. године, прекршила је и згазила сва начела ОЕБС а која се заснивају на десет тачака Хелсиншког споразума, прекршила је и згазила Бечку конвенцију о дипломатији из 1961. године, прекршила је и згазила Бадинтерову комисију која је  одлучила да распад Југославије буде остварен у АВНОЈ – евским границама, прекршила је и згазила Повељу ОУН,  документ највише правне организације у свету  а прекршила је и згазила Р – 1244  по којој је Косово и Метохија под суверенитетом Србије.

Овакво правно и физичко насиље светских колонијалних убица Енглеза  дефинише се  као чист  фашизам. Одговори  Европи, оној Европи која је тековина људских права,  одговори светској академској ѕаједници на основу којег си међународног документа у Приштини?

Одговор је само један, на основу  фашизма, колонијалисто Ебот.

На свим светским универзитетима се учи, целокупна светска акдаемска заједница учи да  је : “Насиље било да је правно или физичко, институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма”.

Прочитај господине Ебот о томе  књиге  са Харварда, Бостона, Кембриџа, универзитетских центара – Каира, Токија,  Јоханесбурга, Париза, Лондона, Хајдеберга, Рима, Болоње…..  и свуда је назив фашизам на основу кога си ти засео у Приштини.

Значи Британија је на основу фашизма успоставила колонијалнофашистичког амбасадора у Приштини коме  је битно да  седи у кабинету под заставом Албаније, исте оне заставе која је у Хитлеровој окупацији имала  црне орлове.

Британски као и сви други амбасадори у Приштини су  окупацијом дошли на КиМ, без иједног јединог ваљаног међународног документа!

Окупација, фашизам и колонијализам још никад и нигде у свету, а тако ће бити заувек, неће се моћи легализовати. Па  и окупација Косова и Метохије  не може се  легализовати.

Свуда у свету  окупаторима је било место уза зид и протеривање.  Кад ћеш Николас Ебот као колонијални фашиста напустити окупирану територију Србије? Становници КиМ  ће имати далеко више користи кад  ти Ебот напустиш објекат тзв. амбасаде у Приштини и  у њој буде например  ветеринарска станица.