Страшно богохулство – Икона да сви буду једно

Какву нам је тајну безакоња Господ открио?
Јеромонах Георги Алервас нови је началник скита Кавсокаливи на Светој Гори. Отац Георги је уједно и иконописац. Он је осликао богохулну лажи – икону.
На њој у средини Пречиста Мајка Божија у својој левој и десној руци држи по једну Цркву. На врху Господ благосиља.
Такође су осликани Свети Јован Крститељ изнад десне руке Мајке Божије, као и Свети Илија изнад леве руке Мајке Божије. Ниже су осликани Свети Архангел Гаврил лево и Свети Архангел Михаил десно. Великомученик Димитрије осликан је лево при дну, као и десно при дну Свети Великомученик Георгије Победоносац.
Сви који смо видели праву икону Знамење Божије Матере знамо да је у средини ње изображење Спаситеља који се оваплотио од Духа Светога и Марије Дјеве. Али на овој новој богохулној икони на место Спаситеља изображена је Грчка и унутар ње малена фигура једног грчког преподобномученика.
На Грчком икона је названа ДА БУДУ СВИ ЈЕДНО узето из молитве Господу.
Но да видимо шта то заправо у својим рукама држи Пресвета?
Браћо и сестре Божија Мати у својој десној руци држи Ватикан! Цркву Сабора Светог Петра. Који симболизује папску лажи – цркву.
У левој руци Мати Божија држи Цркву Свете Софије Константинопољске. Која симболизује Православну Цркву.
Погледајте како нечастиво и богохулно се овде спроводи антихристова превара. Господ овде благосиља и папску лажи – цркву и Православну цркву!?
Шта је још ужасавајуће овде? На правој страни што знамо из духовног живота, и из Светог Јеванђеља да ће са десне стране Оца сести праведници верни Христу, а са леве грешници. Овде пак видимо са десне стране јеретике, а са леве православне.
Ето браћо и сестре видимо овде сташну хулу коју чине екуменисти. Да Господ и Божија Матер и свети који су овде изображени благосиљају јединство у јереси у екуменистичком јединству.
Јоанис Карнилакис испред организације Елаиа и отац Георги Алервас (светогорски јеромонах) поклонили су копију ове иконе председнику Путину.
Образ Божије Матере лажи икона Патриотка тешка је 150 килограма и висине је преко 2,5 метра.
Литијом је лажи – икона обишла многа места, том приликом ношена је од стране припадника армије и целивао је велики број православног народа који по свој прилици није свестан шта је на икони изображено. На делу је велико језуитско и екуменистичко лукавство.
Копије лажи иконе поклањане су многим православним архијерејима чак и многим папистима.
Дакле драга браћо и сестре бдите. Не приступајте лажном јединству које свим силама желе да вам наметну. Увек се сећајмо речи Господњих “сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати“ (Мт 16, 16-18). Остајте у Истини “Истина се другачије назива Православљем “ – Св. Николај Србски.
Извор:
ПРАВОСЛАВЉЕ ЖИВОТ ВЕЧНИ