Светски моћници и милијардери стоје иза Грете Тунберг и „спасавања миграната“

ЈОШ ЈЕ АЛ ГОР ТРАЖИО УВОЂЕЊЕ ПЛАНЕТАРНОГ ДАНКА ЗА ЕКОЛОГИЈУ И ТРАЖИО `ВОЈНУ МОБИЛИЗАЦИЈУ`

Грета Тунберг са мајком

Грета Тунберг је путовала у Давос заједно са Џенифер Морган, бившом саветницом Ангеле меркел за екологију и извршним директором Greenpeace International – организације која за собом оставља јасан траг комерцијалних обрачуна са конкурентима под видом борбе за екологију

* Суоснивач немачког огранка FFF (Fridays for Future) је девојка Карла Реемтсм, милионерка од рођења јер је унука дуванског краља Европе Reemtsma. Унука крешти о СО2 и проклетом дизелу . Нисте у праву ако сте помислили да она на тај начин окајава грехове својих предака. Не, она и њој слични немају намеру да узимање данка за нову „климатску економију“ препусте радничкој деци. У томе су сви – своји. Пробрани

* Зато се не чудите ни што се `спасавањем` нелегалних имиграната (тачније: њиховим довозом у Европу) бави кћерка трговца оружјем Карола Ракете. Не чудите ни што НВО, којој припада брод којим она командује, прикупља по два милиона евра дневно само од „донација“

Пред нашим очима се одвија НВО-изација политике и економије, односно – формирају се паралелне структуре у функцији новог прекрајања светског економског и политичког поретка

_________________________________________________________________________

Ауто: Игор МАЉЦЕВ

РАНИЈЕ нисмо баш нешто примећивали да се догађаји и процеси у свету убрзавају, а сада је свима, примера ради, видљиво да је у свету претерано много НВО и да се убрзано даље множе.

То се продаје за тријумф демократије, али није.

Поводом госпођице (Грете) Тунберг све се више поставља питање: ко стоји за том девојчицом која без пропусница стиже до микрофона на заседањима Европарламента, форума у Давосу и Генералне скупштине УН.

Поводом Давоса да подсетим да се на Инстаграму појавила фотографија која сведочи како та девојчица путује у Давос заједно са Џенифер Морган, која је са поносом открила како њих две не путују кући „приватним авионом већ возом“.

Али, ко је Џенифер Грети? Бака? Тетка? Како је она уопште дошла до тога да буде њена пратиља?

Џенифер Морган

Кори Морнингстар је то истражила и утврдила да Џенифер Морган извршни директор Greenpeace International – организације која за собом оставља јасан траг комерцијалних обрачуна са конкурентима под видом борбе за екологију.

Џенифер је и бивши директор Third Generation Environmentalism која је учетвовала у давоској дискусији на тему – „увођење доприноса (пореза) за очување екосистема“.

И то: планетарног пореза (доприноса).

Ово је кренуло од бившег америчког потпредседника Ала Гора који је за тај порез и обезбеђивање cash flow од много милијарди, односно трговање избацивањем у атмосферу СО2, добио Нобелову награду.

Борба за екологију је првенствено борба са индустријом, па и са самим капитализмом. Зато кад видите како и представници великих корпорација, а и МВФ и World Bank аплаудирају бесмисленим апокалиптичким крицима шведске јуродиве – треба да вам буде јасно да у свему нешто није у реду.

Због чега ајкуле капитализма одједном желе да секу грану на којој седе?

Тунберг са немачком врхушком Fridays For Future

На идеји увођења доприноса за одржавање екосистема створена је НВО New Climate Economy, која је најдиректније повезана са господом из ММФ и Светске банке.

Постоје још десетине тобоже невладиних организација тог типа. И није случајно што је Џенифер Морган била еколошки саветник канцеларке Меркел. Нити што је њен кабинет – у знаку зближавања са омладинским покретом Fridays For Future – усвојио свој „климатски пакет“ у којем је свака тачка – или забрана или порез.

У њему су забрана грејања приватних кућа на гас или мазут, потпуно искорењивање мотора са унутрашњим сагоревањем, нови порези на гориво и транспорт. Све у свему: приходи из ваздуха.

Шта може бити слађе за сваку владу од новца добијеног из ничега?

Воду на ту воденицу терају и хистеричне пароле Грете & Сo: „Будућности нема, сутра ћемо сви помрети“.

Зато се не чудите што њу пуштају и тамо где никакав малолетник никада неће ући. И због чега је слушају. Тачније: праве се да је слушају јер су они и смислили све што Грета изговара.

Све што се на том плану догађа је достигнути степен приватизације и монетизације светске природе – уз хистерично кљукање светске јавности различитим алармизмима.

Ништа радничкој деци – Карла Реемтсма,

богаташица по рођењу

Гор је говорио да одбране екологије треба извести „мобилизацију сличну оној у време Другог светског рата“. А управо за тај циљ раде НВО попут Extinсtion Rebellion, FFF, We don’t’ Have Time. Оне изводе на улице сите малолетнике који ни дана не могу без својих сматфончића и бесмислених парола.

Поводом ситости, ево занимљиве околности.

Суоснивач немачког огранка FFF (Fridays for Future) је девојка Карла Реемтсма, милионерка од рођења јер је унука дуванског краља Европе Reemtsma.

Унука крешти о СО2 и проклетом дизелу.

Нисте у праву ако сте помислили да она на тај начин окајава грехове својих предака. Не, она и њој слични немају намеру да узимање данка за нову „климатску економију“ препусте радничкој деци.

У томе су сви – своји. Пробрани.

Зато се не чудите ни што се `спасавањем` нелегалних имиграната (тачније: њиховим довозом у Европу) бави кћерка трговца оружјем Карола Ракете.

Не чудите ни што НВО, којој припада брод којим она командује, прикупља по два милиона евра дневно само од „донација“..

Пред нашим очима се одвија НВО-изација политике и економије, односно – формирају се паралелне структуре у функцији новог прекрајања светског економског и политичког поретка.

Сада се показује колико је Русија била у праву што је почела да поставља на место стране НВО на својој територији. Нису сове оно што изгледа да јесу.

НВО су пипци гигантског `ванземаљца` који уопште није демократски.

На врху једног од тих пипака је антропоморфни завршетак у виду девојчице која тражи помоћ. Али, то и није девојчица већ мамац… биоробот који уме да изговара речи-мамце.

Ко се приближи – прождраће га `ванземаљац`…

Извор: Факти