МИЛО УГОСТИО ТАЧИЈА У БУДВИ, ОБЕЗБЈЕЂЕЊЕ БРИСАЛО СЛИКЕ И ОДУЗИМАЛО ФОТО–АПАРАТЕ

ujedinjenje

Српско уједињење

Предсједник Црне Горе и лидер Демократске партије социјалиста Мило Ђукановић био је домаћин Хашиму Тачију, предсједнику привремених приштинских институција, у Будви, прије неколико дана.

Састанак двојице америчких јањичара и “близанаца“ по задатку био је приватног карактера, сазнаје портал Српско уједињење. Сем краће шетње градским улицама, Ђукановић и Тачи, највећи дио времена провели су у ћаскању у ресторану и дискотеци “Перла“.

Неколико грађана Будве и двоје “случајних“ туриста – посјетилаца овога града, имали су непријатности када су припадници Тачијевог и Ђукановићевог обезбјеђења одузимали фото – апарате и тражили на увид мобилне телефоне како би обрисали фотографије и видео снимке који су свједочили о дружењу Тачија и Ђукановића у “Перли“.  Такође, обезбјеђења двојице политичких “близанаца“ била су ажурна, па су и у самом граду, током шетње, уложили додатне напоре да нико не овјековјечи дружење “регионалних лидера“ под НАТО патронатом.

– Баш је непријатно када вам приђе обезбјеђење неке јавне личности, па још и предсједника државе, и пред неколико десетина случајних пролазника одузима личне ствари како би провјерили да ли сте сликали или снимили нешто од чега дотични могу да имају политичку штету. Са мог фото – апарата обрисане су двије фотографије и морао сам да чекам 15 минута да бих фото – апарат добио назад, каже један од саговорника портала Српско уједињење.

Извор:
СРПСКО УЈЕДИЊЕЊЕ