Познато у каквом је стању српски дечак који је избоден у Косовској Митровици (видео)

Izboden dečak, Kosovska Mitrovica

– Тренутно се налази на интензивној нези. Његово стање је стабилно и под сталним је надзором лекара – директор Клиничко-болничког центра у том граду, Милан навео је Ивановић

Након напада на српског дечака Б. Д. у Косовској Митровици, за који је осумњичена група Албанаца, огласио се и директор Клиничко-болничког центра у том граду, Милан Ивановић и открио је ком се стању налази рањени дечак. Ивановић је изјавио да је стање српског младића, кога је данас ранила група Албанаца, стабилно и да се тренутно налази на интензивној нези. Он је за РТС рекао да је повређени малолетник примљен у болницу са убодном раном у пределу бубрега са  леве стране.

– Тренутно се налази на интензивној нези. Његово стање је стабилно и под сталним је надзором лекара – навео је Ивановић.

– Оперисан је вечерас хитно са повредама задобијеним од хладног оружја, у пределу леве половине грудног коша и леве слабине са повредом крвних судова у стању исквављености. Збринут је у операционој сали, тренутно је у јединици интензивне неге, тренутно страбилног стања и његово стање се прати – рекао је дежурни хирург Гојко Игрутиновић.

Да подсетимо, инцидент се догодио на левој страни ибарског моста у Косовској Митровици око 18х. Из Косовске полиције још нема потврде да се ради о међунационалном инциденту.

Портал КоССев јавља да је до инцидента је наводно дошло након краћег вербалног сукоба групе српских младића са групом Албанаца који су прешли мост из правца Јужне Митровице. Младићи су се сукобили у близини перионице са леве стране моста.

На месту где се инцидент догодио, на мосту видљиви су трагови крви.Главни ибарски мост, који спаја северни јужни део Митровице, покривен је камерама, а на обе стране су стационирани припадници Кфора и патроле Косовске полиције.

Извор: Телеграф