Непријатељ провоцира, прети и користи наш заборав и незнање

122-620x350

Ми смо један од народа који су највише пострадали у својој историји, посебно у 20 веку. Али за разлику од других народа, који памте своје жртве и памте ко су им непријатељи, Србски народ је кратке памети. Вечито одрицања од часног порекла, прихватање туђих “вредности“ и бежање од стварности, довели су нас до губитка здравог разума и свести ко смо заиста. Заборавише Срби вишевековно ропство, три геноцида која су извршена над нама у 20 веку, који су однела преко четири милиона људи, а који су извршили наши вечити непријатељи, и који то и даље чине.

Пре неколико дана пријатељ ми је дао наизглед обичну конзерву маслинки, коју је купио у једном маркету у Шапцу. Међутим, када ми је показао чији је лик на конзерви и њен назив, помрачио ми се ум. На конзерви је слика цара Фрање Јосифа, по чијем наређењу је аустроугарска војска у Првом светском рату починила до тада невиђене злочине над Србским цивилима и покушала да нам отме земљу. Наредба је гласила: “Према становништву у Србији не сме се имати никакве милости!“ То је значило уништи све што је србско, убити све што србски говори! Јадар и Мачва су 1914. Године доживели доследно спровођење у дело те ужасне наредбе, спасло се само оно што је побегло. Ево само мали део исповести србских војника који су дошли последивље и нечовечне аустроугарске  војске у села Мачве: “У једној кући пронађено је 15 жена са ситном децом – сви исечени на комаде, а у другој – седам укућана грозно искасапљених заједно са псом…. у једној кући наишли смо на шесторо заклане деце. У следећој кући наишли смо на четворо деце са одсеченим главама стављеним поред њих, а на петом остала глава да виси… Деца су била поређана на столовима. У селима смо наилазили на људе обешене изнад кућног прага, или повешане о стабла воћака, и то старци, жене и деца, или су пак поклани у кућама и двориштима…“. По наредби злогласног цара Фрање основани су логори за Србе, који су представљали узор Хитлеру за нацистичке концетрационе логоре. Цар Фрања са својим савезницима, Немцима и Бугарима, принео је на сатански жртвеник трећину Срба, а хтео је све. Сви ви који уживате уз маслинке из конзерви са ликом зликовца Фрање Јосифа, пријатном вам уз слике поклане србске деце, жена и стараца. Неће бити изненађење ако ускоро будемо видели на конзервама лик Павелићаили на сладоледу лик Готовинеили уз благослов екумениста по продавницама СПЦ слику Степинцаили по жељи Вучића кекс са ликом Мурата! Да ли би на Западу могле да се продају конзерве са ликом нашег хероја Гаврила Принципа?

masline

Још болније је понашање Срба према онима с којим смо у непрекидном отвореном или прикривеном рату, више векова (од када су почели да се насељавају на нашу територију), а посебно од Првог светског рата. То су они који су нам, уз помоћ Запада, окупирали Косово и Метохију, протерали око 250.000 Срба, мучки и свирепо убили више хиљада Срба само у протеклих тридесет година, који нам уништавају и отимају манастире, уништавају и прекопавају нам гробове и отворено раде на стварању “Велике Албаније“ која ће обухватати и Ниш. Наравно,то су Шиптари[1]или како данас захтевају да их називамо Албанци, због стварања “Велике Албаније“! Оно што је посебно специфично за њих јесте да нису везани ни за једну религију (ислам или римокатоличка), већ су искључиво повезани својим племенским шиптарским односима. Тако да Шиптарбез обзира где живео или радио, дужан је хтео или не да новчано помаже њихову идеју, а то је протеривање и убијање Срба и стварање терористичко криминалне творевина “Велике Албаније“ на Србској земљи. Да то нису празне приче, показују све чешће слике и снимци Шиптара у централној Србији “угледних пословних“ људи (пекари, посластичари…) са знаком “Велике Албаније“, па чак и са оружјем[2].На интернету се може наћи велики број снимака или слика сличног садржаја, при чему нико није процесуиран, односно медији су се потрудили да то прикрију или да прикажу на безазлен начин. Као случај пекара у Борчи[3], када су оправдан протест мештана због тешке провокације Шиптара са наведеним знаком, евроунијатски медији показали као покушај злогласних србских десничара да малтретирају “мирољубиве“ и “угледне“ грађане Албанце. Шта би било са Србима, када би се тако понашали на окупираном КиМ или у Албанији? Ово је само врх шиптарског брега иза кога се ваља “Велика Албанија“, а треба се запитати шта раде и како нам праве пецива и сладоледе? Сви ви који купујете пецива, сладоледе и остале ђаконије код Шиптара, пријатно вам било уз знање да део тих пара које сте оставили у радњи, хтео или не њен власник даје Тачију, Харадинају, Весељију и осталим шиптарским зликовцима ради стварање “Велике Албаније“. Зар смо заборавили понижење са дроном и неспособност “наших“ безбедоносних служби, када је брат председника Албаније Раме спустио заставу Велике Албаније на фудбалској утакмици Србија-Албанија[4]. Они само раде свој посао ма где се налазили, а ми?

Да не буде забуне, мада ће евроунијате или другосрбијанци ово искористити у своје прљаве сврхе блаћење Срба,као Србин Светосавац не мрзим ни шиптаре, ни муслимане, ни Запад, нити позивам на било какво насиље, већ само позивам да поштујемо своје претке и њихове жртве, да не верујемо непријатељима и да им свесно или несвесно не помажемо на штету нашег народа Србског.Срби, поштујмо своје и не дајмо своје! Док се вође Србског народа извињавају за све и свашта на принципу самооптуживања Срба и правдање злочинаца, док се великодостојници СПЦ, екуменисти, моле са онима који су благословили убијање и мучење Срба, док се народ препустио уживању уз хрватске и турске серије и њихово море, за то време ти исти џелетати спремају нови поход на Србе. Хрвати величају усташтво и прете, под утицајем Турске муслимани у БиХ и Рашкој области величају џихадисте и прете, Албанци стварају “Велику Албанију“ и прете, а Срби никако да се излече од југословенства, којим су заражени пре сто година, због којег смо претрпели два геноцида и још увек нам распарчавају крваво стечену ђедовину. Злочин је злочин заборавити, а још већи злочинцу који се не каје опростити!А народ Србски то упорно ради, и опет хрли у руке својих џелата.

Веровали или не моји Срби, ми смо у рату са Западом и њиховим марионетама (Албанцима, Хрватима и муслиманима) не зато што ми хоћемо, него што они имају план, одавно урађен, да нас униште и Србију избришу са карте света. Упамти Србине, Запад тебе мрзи и води рат против тебе, зато што си Православац, што служиш Богу, а Запад и његове марионете сатани. Срби, поштујте себе и не заборављајте скупо плаћено искуство наших ђедова у борби против непријатеља који је исти само под новим заставама. Супротстављајте се понижењу, вређању и хаосу који влада на сваком кораку, борите се за слободу и право на живот!  Срби, будите људи, а не робови Запада!

Учинимо што стоји до нас, остало ће Господ дати!

Дана 10.8.2019. године.

Грешни раб Божији
Горан Живковић

[1]https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%C5%A0iptar

[2]https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3044052-naoruzani-albanci-u-dolovu-digli-celo-selo-na-noge-slikali-se-s-decom-sa-rasirenim-rukama-koje-predstavljaju-crnog-orla-na-zastavi-albanije-foto

[3]https://intervju.rs/isplivala-nova-fotka-pekar-iz-borce-ipak-znao-za-dvoglavog-orla/

[4]http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:514788-Brat-premijera-Albanije-izazvao-prekid-utakmice