Амерички глобалисти наумили да владају светом преко агресивног феминизма

metoo

НИСУ ПРОШЛИ СА НАМЕТАЊЕМ „ЉУДСКИХ ПРАВА“, „ДЕМОКРАТИЈЕ“ И „АМЕРИЧКИХ ВРЕДНОСТИ“…

* Американци овако замишљају наметање принципа #MeToo као универзалних: пошто  је„гендерно насиље“ у многим земљама озакоњено – Сједињене Државе су дужне да у свом парламенту усвоје „Међународни акт о насиљу над женама“ и да своју спољну политику довреду у директну зависност од „женског питања“ у другим земљама. Још конкретније: тамо где закони или пракса нису добри за жене – САД имају и право и обавезу да се умешају

* Данас свет изгледа овако: бруто-производ „слободних“ и „демократских“ земаља – први пут за сто година – пао је испод половине светског! Кроз десет године пашће на само трећину светског! „Неслободне земље“ већ дају 33 одсто светског БДП, а кроз пет година биће испред „слободних“

__________________________________________________________________________

ХОЛАНДСКИ технолошки универзитет из Ајндховена почео је да реализује „специјални програм“ према којем ће до краја 2018-те за предаваче и истраживаче примати – само жене.

Саопштио је да не страхује да би због те „позитивне дискриминације“ могао имати проблема са судским тужбама мушкараца претендената на места која ће бити попуњавана само женама. Уз образложење: да је Холандија законима то и предвидела и омогућила.

Холандска дискриминација мушкараца `римује` са нечим много ширим и опаснијим.

The New York Times је објавио широку сторију о осмогодишњој девојчици из Индије која је постала жртва настраног насилника. Са посебним указивањем да има косу боје кестена и да „воли да трчи по пољима северне Индије“. Још: и да је „бринула о коњима“.

Наравно, насиље је насиље, али није случајно одабрано насиље нд том девојчицом. Индија нема власдт и премијера који су по вољи Америке, па ту власт треба или рушити или макар слабити. Међутим, Индија је само ужи оквир.

Глобалистима који су протеклих деценија покушавали да целом свету диктирају преко „демократије“ и „људских права“ потребне су нове алатке за покоравање нација и држава. Потребно им је да – ради тога – заљуљају цео свет који се мигољи испод западног лидерства.

Нова „алатка“ за планетарну употребу су добро организоване и још боље финансиране агресивне феминисткиње обједињене око покрета #MeToo („мене такође“).

Главни лист америчких либерала, користећи причу о девојчици, оцењује да #MeToo иза себе већ има сјајне ефекте у САД јер је ставио тапчку на некажњивост мушкараца. Па је зато дошло време да се принципи #MeToo учине универзальним.

Ефекти су и више него сјајни. Потпредседник САД Мајкл Пенс се са женама више не среће без присуства своје супруге или `сведока`.

Американци овако замишљају универзалност принципа #MeToo: пошто  је“гендерно насиље“ у многим земљама озакоњено – Сједињене Државе су дужне да у свом парламенту усвоје „Међународни акт о насиљу над женама“ и да своју спољну политику довреду у директну зависност од „женског питања“ у другим земљама. Још конкретније: тамо где закони или пракса нису добри за жене – САД имају и право и обавезу да се умешају.

Америчко мешање би подразумевало подржавање женских група које су на позицијама #MeToo, „пожељну агитацију“, промене у систему образовања, тренирање полиције и судова да стају на страну такцих група…

Исто овако су протеклих година глобалисти дејствовали по свету поводом људских права, „слободних избора“, борбе против корупције, борбе са глобалним отопљавањем. Свуда су сурово-меко- човечанство усрећивали „универзалне норме“ и кажњавали свако одступање од њих.

Међутим, тај `коњ` је већ угинуо јер је био претоварен.

Данас свет изгледа овако: бруто-производ „слободних“ и „демократских“ земаља – први пут за сто година – пао је испод половине светског!

Кроз десет година пашће на само трећину светског!

„Неслободне земље“ већ дају 33 одсто светског БДП, а кроз пет година биће испред „слободних“.

Американци су одлучили да наметање демократије замене – феминизом јер је то – јачи адут. И да преко њега дестабилизују непоћудне земље и режиме.

Само, како нису прошли са америчким вредностима  исвојим „људским правима“ – тако неће проћи ни са наметањем целом свету идеологије #MeToo.

Извор:
ФАКТИ