Милинко Милинчић: Шта је се јуче заиста десило на Косову и Метохији?

vucicalek

Током јучерашњег дана на Косову и Метохији шиптарске банде обучене у плаво извршиле су акцију хапшења криминалаца и то углавном оних који су припадници те тзв. косовске полиције и царине. Смешно је то кад терористи и криминалци хапсе криминалце, ал ајде.

Оно што у Србији ниједан медиј није објавио је чињеница да је од 19 људи ухапшених у српским срединама од којих су готово сви били запослени у тзв. шиптарској полицији и царини њих 12 веома блиско са криминалном кланом којим по наводима западних и српских служби управљају Звонко Веселиновић и Милан Радоичић.

Шиптари су јуче по наређењу некога споља почистили делове екипе Звонка Веселиновића и Милана Радоичића. Више је него очигледно да се север Космета чисти од криминалних елемената огрезлих у убиства, трговину наркотицима, оружјем и људима. То је екипа чији су припадници и шефови главни осумњичени и за убиство Оливера Ивановића.

Одговарајуће службе НАТО пакта пре пар недеља доставиле су информације Војсци Србије о предстојећој акцији хапшења криминалаца у српским срединама на Косову и Метохији како би упознали Александра Вучића и државни врх да је та операција ограниченог карактера и само усмерена на криминалце.

Александар Вучић је ту информацију НАТО која је српском државном врху достављена у најбољој намери како би се спречила случајна ескалација могућег насиља у српским срединама на Косову и Метохији опет и по обичају злоупотребио.

Одмах пошто је та информација о престојећим хапшењима на Косову и Метохији од стране Војске Србије и одређених војних служби прослеђена Александру Вучићу он је напрасно заказао скупштинску седницу поводом Косова и Метохије и то дан пре него што ће доћи до хапшења криминалаца у српским срединама на Косову и Метохији.

Он је то урадио намерно како би његову константну црну пропаганду усмерену на разбијање Уставног поретка, територијалног интегритета и целовитости Републике Србије поткрепио лажима и како би комплетну јавност довео у заблуду и тако покушао да задобије подршку јавности за предају Косова и Метохије шиптарским терористичким бандама.

Иако је недељама унапред био упознат са циљевима и опсегом акције тзв. шиптарске полиције он је свесно и са умишљајем током задња два дана ширио лажи и дезинформације путем масмедија починивши при томе и тешка кривична дела и тешку злоупотребу службеног положаја.

Подизање борбене готовости војске и полиције било је ништа друго до најобичнија превара и лаж тј. циркус за народ јер је Вучић недељама унапред знао да нема и неће бити никаквог напада на Србе већ да ће само бити похапшени одређени криминалци.

Зато ће веома ускоро против њега и свих оних који су било свесно било несвесно директно или посредно учествовали у ширењу дезинформација и довођења целокупне јавности у заблуду бити поднете и одговарајуће кривичне пријаве јер ово је превршило сваку меру и границу.

Милинко Милинчић

29.5.2019. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић