Отворено писмо британском амбасадору у Приштини и британском министарству спољних послова

Рури О'Конел

Фактор нестабилности на Космету Албанци и британска амбасада!

Саздана на милионе убијених у Азији, Африци, Јужној Америци и другим континентима  и истовременој пљачки народа и држава  на овим континентима, Велика Британија  важи у свету као људско зло  али већ дуго и  као кључни идеолог у свету у сејању  лажи и зла против држава и народа.

То сејање зла и стајање на страни антидемократије, антицивилизације и терориста очити је пример  британска улога на Косову где су од првог дана стали на страни албанских терориста Тачија, Харадинаја, Весељија, Љуштакуа…. античовечанства.

Британско министарство спољних послова и  британска амбасада у Приштини, гебелсова ћелија лажи,  сада су отишли толико далеко да су  српске општине на северу Косова и Метохије, Зубин Поток, Северну Митровицу, Звечан и Лепосавић прогласили опасним за своје државаљане и препоручили им да не путују овде.

То је прихватио и проследио  амбасадор Велике Британије у Приштини, Рури О’Конел, који  на основу колонијализма и фашизма  столује у Приштини.

Амбасада Велике Британије у Приштини, Рури О’Конел,  саопштила је да нису истинити написи неких медија да је Велика Британија саветовала своје грађане да не путују на Косово и навела да је своје грађане саветовала да избегавају путовања у општине на северу, осим када је то неопходно.

То је саветовано због „бројних насилних инцидената везаних за организовани криминал на северу Косова, и сталног ризика који те структуре представљају“,  наводи се у објави амбасаде.

Лажи Британаца, Тонија Блера , и њихова признања после стотине хиљада убијених у Ираку, да су баш лагали да Ирак поседује хемијско оружје,  дошла су прекасно.

Садашња лаж Рури О’Конела о некаквој небезбедности на северу Космета је  чиста гебелсова фашстичка лаж. Пошто је британска амбасада на основу фашизма и колонијализна у Приштини, јер је Лондон  згазио Хесиншки споразум, све одредбе ОЕБС –а, Повељу Повељу ОУН, Р -1244, Бадинтрерову Космисију, Устав и суверенитет државе Србије.

Рури О’Конел зна, на основу књига са Кембриџа и Оксфорда,  да је – насиље било да је оно правно или физичко институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутзрашње политике код фашизма.

Споменик Мехмеду Градици,  са капом немачких фашиста  из Другог светског рата

Гебелсовцу Рури О’Конел,  добро знаш да безбедности нигде нема јужно од Ибра. Видиш ли и знаш ли да  данас 24 верска српска објекта и српске споменике  даноноћно чува  косовска полиција док Кфор чува  манастир Високи Дечани. Каква је безбедност јужно од Ибра Рури О’Конел,  проговори о томе зликовцу димекоратије.

Фашисто и гебелсовцу Рури О’Конел,  општиш у Приштини са убицама, терористима, без икакве школе Тачијем, Харадинајем, Весељијем…..  па како можеш да будеш демократа кад си на њиховом нивоу.  Још пласираш лажи са својим послодавцем, министарством из Лондона. Но, ми знамо да си гебелсовац и да ниси у Приштини да штитиш демократију, човечанство, цивилизацијију и ону Европу која је тековина људских права. У Приштини си да сејеш зло, антидемократију, тероризам  и у правом смислу си логиста за све то.

Рури О’Конел у Приштини  седиш поред терориста, кољача и злочинаца оних који су  трговали људским органима,  седиш поред албанских  ратних злочинаца,  а знаш добро начин на који се финансира албанска мафија која је главна у тој твојој Великој Британији, земљи  која одговорна за милионе убијених у Азији, Африци и другим континентима као колонијални пљачкаш и убица.

Рури О’Конел слободно дођи на север Косова и Метохије сигурно ти неће фалити длака са главе само ће мо ти  уручити  фашистичку гебелсову значку лажи. Онако јавно. Заслужио си је.

Помињемо фашизам јер је британска амбасада ( фашистичка ћелија лажи) јавно подржала пре више година да  албанци могу  на споменицима својим сународницима који су погинили као фашисти  јавно подижу споменике са фашистичким ознакама, капама.

Рури О’Конел, гебелсовцу,  проговоре свету о томе нешто.